concert: De Hippe Gasten in DRU-Cultuurfabriek op ZONDAG 18 NOVEMBER 2012

  • Hippe Gasten
    Waterpop 2013
    © Anja de Bruijn
ZO.
18 NOV
DE HIPPE GASTEN Popzaal, 15:00 uur DRU-Cultuurfabriek, Ulft
2012
Hoofdprogramma Hippe Gasten
Toegang 7
€7.00

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 18 november 2012.
Dat is 4168 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Wat moeten de kinderen na K3 en Dirk Scheele? Het antwoord op deze vraag is Hippe Gasten. Deze groep speelt sinds jaren op menig festival. Op spetterende wijze speelt de groep popliedjes voor kinderen.
Scheurende gitaren, beukende drums en een pompende bas...kinderen maken kennis met een rockband op een heus popconcert. Hippe Gasten is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook ouders genieten van de muzikale en theatrale fratsen van deze band.
Dit jaar speelde Hippe Gasten op twee grote bevrijdingsfestivals met een eigen bevrijdingslied. Op de site www.hippegasten.nl kun je meedoen met de prijsvraag waarbij je gratis kaartjes en een extra prijzenpakket kunt winnen!
Of het om de eigen theatershow Met Stip! gaat of een festivalconcert, verwacht geen kikkersprongetjes of eendendansjes, maar een interactieve show de kinderen vermaakt!

Foto's van Hippe Gasten

Foto Hippe Gasten te Waterpop 2013 Foto Hippe Gasten te Waterpop 2013 Foto Hippe Gasten te Waterpop 2013 Foto Hippe Gasten te Waterpop 2013 Foto Hippe Gasten te Nirwana Tuinfeest 2019 - Zondag Foto Hippe Gasten te Nirwana Tuinfeest 2019 - Zondag
 
Bekijk alle 6 foto's van Hippe Gasten

Gerelateerd nieuws