concert: Orgel Vreten in Paard op DONDERDAG 27 DECEMBER 2012

  • Orgel Vreten
    Orgel Vreten - 2/1 - Paradiso
    © Melanie Marsman
  • Orgel Vreten
    Orgel Vreten - 2/1 - Paradiso
    © Melanie Marsman
DO.
27 DEC
ORGEL VRETEN Kleine Zaal, 20:30 uur Paard, Den Haag
2012
Toegang 13,50

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 27 december 2012.
Dat is 4130 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Twee stokoude orgeltjes uit de jaren vijftig, een gedreven ritmesectie en een onderlinge rivaliteit waar zelfs Nederlandse politici een puntje aan kunnen zuigen. Dit is Orgel Vreten.

Het afgelopen voorjaar maakte Nederland kennis met Orgel Vreten in De Wereld Draait Door. Robin Piso (DeWolff) en Thijs Schrijnemakers (Stereo, Wende Snijders) gaan met elkaar de strijd aan op stokoude Hammondorgels. Na een succesvolle voorjaarstour en een hoop festivals, waaronder Lowlands, de-Affaire en Oerol is het tijd voor een reprise. Dit najaar trekt Orgel Vreten weer het land door met de nieuwe show "Nu met nog meer orgel”. Gewapend met een nieuw vinyl, nóg meer orgels, geweldige gastmuzikanten en grof, dampend toetsengeweld. De Celluloid Gurus verzorgen met hun platenspelers en 8mm-projectoren voor een burleske aankleding.

Foto's van Orgel Vreten, Robin Piso, Thijs Schrijnemakers

Foto Orgel Vreten te Orgel Vreten - 2/2 Foto Orgel Vreten te Orgel Vreten - 2/2 Foto Orgel Vreten te Orgel Vreten - 2/1 - Paradiso Foto Orgel Vreten te Paaspop Schijndel 2012 Foto Orgel Vreten te Orgel Vreten - 2/2 Foto Orgel Vreten te Paaspop Schijndel 2012
 
Bekijk alle 28 foto's van Orgel Vreten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest