concert: Serena Pryne & the Mandevilles in Hedon op ZONDAG 23 DECEMBER 2012 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Serena Pryne & the Mandevilles
    Pinkpop 2012 - Maandag
    © Erik Knevelbaard
  • Serena Pryne & the Mandevilles
    Pinkpop 2012 - Maandag
    © Erik Knevelbaard


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Serena Pryne & the Mandevilles in Hedon) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

ZO.
23 DEC
SERENA PRYNE & THE MANDEVILLES Hedon, Zwolle
2012
Toegang 15,00

EXTRA INFORMATIE

Met een stem die zich kan meten met de rauwheid van Janis Joplin, liedjes met dezelfde toegankelijkheid als die van Melissa Etheridge, de muzikaliteit en oprechtheid van Bonnie Raitt en de podiumpersoonlijkheid van Beth Hart, is Serena Pryne een welkome aanvulling in het rijtje van vrouwen met ballen. Samen met haar Mandevilles - vernoemd naar een met de hand aangedreven muziekdoos - maakt Serena een aanstekelijke mix van pop, rock en blues. Dit voorjaar verscheen het debuutalbum Goodnight Golden Sun vol pakkende poprocksongs met een scheutje blues. Live komt Serena pas echt tot haar recht, met haar rauwe stem, grenzeloze energie en oprechtheid weet ze het publiek compleet in te pakken. Ze sleept iedereen mee in haar met whisky, zweet en tranen doordrenkte emoties. Zien is geloven!

Foto's van Serena Pryne & the Mandevilles

Foto Serena Pryne & the Mandevilles te Pinkpop 2012 - Maandag Foto Serena Pryne & the Mandevilles te Pinkpop 2012 - Maandag Foto Serena Pryne & the Mandevilles te Pinkpop 2012 - Maandag Foto Serena Pryne & the Mandevilles te Pinkpop 2012 - Maandag Foto Serena Pryne & the Mandevilles te Pinkpop 2012 - Maandag Foto Serena Pryne & the Mandevilles te Pinkpop 2012 - Maandag
 
Bekijk alle 7 foto's van Serena Pryne & the Mandevilles

Gerelateerd nieuws