concert: Coppelius in Dynamo op VRIJDAG 31 AUGUSTUS 2012

  • Coppelius
    Wave Gotik Treffen 2016
    © Jarka van der Velden
  • Coppelius
    Wave Gotik Treffen 2016
    © Jarka van der Velden
VR.
31 AUG
COPPELIUS Kleine Zaal, 20:00 uur Dynamo, Eindhoven
2012
Hoofdprogramma Coppelius
Toegang Voorverkoop € 10.00 (ex servicekosten) / Boxoffice € 10.00 (ex servicekosten)

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 31 augustus 2012.
Dat is 4256 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Coppelius komt weer met een show naar Dynamo. De Duitse band combineert rock/metal met klassiek, samenvattend klinkt het als kamer-metal. De muzikanten Max Coppella, Nobusama, Graf Lindorf, Comte Casper, Sissy Voss en Bastille zorgen voor een niet veel voorkomende, maar wel verrassende, combinatie van instrumenten. De combinatie van cello, contrabas en klarinet met gitaar en basgitaar is uniek.
Op het laatste album heeft de band zelfs samengewerkt met de inmiddels zeer beroemde cellist b.deutung bekend van onder andere Deine Lakaien en Eric Fish and friends.
De band is in Duitsland op dit moment een grote hitmachine. Met hits als Rightful King en Der Advokat laat de band de muziekwereld op zijn kop staan.
Tijdens de show in Dynamo zal de band ook nog een aantal songs spelen van het nieuwe album dat voor eind februari 2013 gepland staat.

Speciaal voor de Nederlandse show de film "Donkerlicht" van Alt-heart als voorprogramma.

Foto's van Coppelius

Foto Coppelius te Wave Gotik Treffen 2019 Foto Coppelius te Wave Gotik Treffen 2016 Foto Coppelius te Amphi Festival 2023 Foto Coppelius te Wave Gotik Treffen 2016 Foto Coppelius te Wave Gotik Treffen 2016 Foto Coppelius te Wave Gotik Treffen 2019
 
Bekijk alle 19 foto's van Coppelius

Leden die hier naar toe zijn geweest