concert: The Kyteman Orchestra in De Doelen op ZATERDAG 24 NOVEMBER 2012

  • The Kyteman Orchestra
    Kyteman - 04/04 - Tivoli
  • The Kyteman Orchestra
    Dauwpop 2012
    © Tim van Veen
ZA.
24 NOV
THE KYTEMAN ORCHESTRA Grote Zaal, 20:15 uur De Doelen, Rotterdam
2012
Hoofdprogramma The Kyteman Orchestra
Toegang € 32,00 (ex. servicekosten)

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 24 november 2012.
Dat is 4163 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Op zaterdag 24 november presenteren Motel Mozaique en de Doelen The Kyteman Orchestra in de Grote Zaal van de Doelen in Rotterdam. De kaartverkoop start op zaterdag 14 juli om 10.00 uur via Ticket Service.

The Kyteman Orchestra
Waar hiphop en jazz bij de vorige plaat een centrale plek innamen is op het nieuwe album veel meer aandacht voor klassieke composities. In de vertrouwde samenstelling met een grote hoeveelheid instrumenten, verschillende vocalisten en zelfs een koor, werd een cinematische sound geproduceerd. Daarnaast zijn enkele stukken versterkt met operazang om het album nog dynamischer en monumentaler te laten klinken. Ook deze vernieuwde formule van Kyteman sloeg direct aan: het album bezette een aantal weken de nummer één-positie in de albumlijst, optredens raakten binnen de kortste keren uitverkocht en diverse festivals worden plat gespeeld.

Foto's van The Kyteman Orchestra

Foto The Kyteman Orchestra te North Sea Jazz 2012 dag 3 Foto The Kyteman Orchestra te Pinkpop 2012 - Zondag Foto The Kyteman Orchestra te Pinkpop 2012 - Zondag Foto The Kyteman Orchestra te Kyteman - 04/04 - Tivoli Foto The Kyteman Orchestra te Crossing Border Den Haag 2012 Foto The Kyteman Orchestra te Paaspop Schijndel 2012
 
Bekijk alle 55 foto's van The Kyteman Orchestra

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest