concert: A Wilhelm Scream / Drunktank / Homer in SuperMarkt op ZONDAG 05 AUGUSTUS 2012

  • A Wilhelm Scream
    Groezrock 2013 dag 1
    © Erik Luyten
  • A Wilhelm Scream
    Groezrock 2010
    © Erik Luyten
ZO.
05 AUG
A WILHELM SCREAM / DRUNKTANK / HOMER 20:00 uur SuperMarkt, Den Haag
2012
Hoofdprogramma A Wilhelm Scream
Voorprogramma Drunktank
Homer
Toegang 10,00

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 05 augustus 2012.
Dat is 4281 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

A Wilhelm Scream heeft de afgelopen jaren naam weten te maken in de punk en hardcore scène. Ze hebben getourd over de hele wereld en stonden tevens in het voorprogramma van o.a. Lagwagon, Rise Against, Anti Flag en Pennywise. Deze band staat bekend om snelle riffs, agressieve drumpartijen en het rauwe stemgeluid van de zanger. Live staan ze garant voor een strakke, energieke live set vol meebrullers.

De Belgische band Homer is één van de bekendste melodic hardcore bands in zijn soort. De band brengt een verbluffende mix van het energieke en melodieuze van punkrock met de woede van hardcore en een stevige portie rawk'n roll. Passie, overgave, energie en een drive om u tegen te zeggen.

Tenslotte Drunktank die rockt op het podium met een combinatie van melodieuze, snelle, meezingbare 90’s skatepunk gecombineerd met riffs en gitaar harmonieën uit de 80’s metal.

Foto's van A Wilhelm Scream, Drunktank, Homer

Foto A Wilhelm Scream te Jera On Air 2018 - Zaterdag Foto A Wilhelm Scream te Groezrock 2013 dag 1 Foto A Wilhelm Scream te Groezrock 2019 Foto A Wilhelm Scream te A Wilhelm Scream - 25/01 - Melkweg Foto A Wilhelm Scream te Ieperfest 2011 Foto A Wilhelm Scream te Pukkelpop 2008
 
Bekijk alle 30 foto's van A Wilhelm Scream
Bekijk alle 1 foto's van Drunktank

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest