concert: Kensington + I Kissed Charles in Het Bolwerk op VRIJDAG 26 OKTOBER 2012

  • Kensington
    Pinkpop 2013 - Zondag
    © Joost Doensen
  • Kensington
    Indian Summer 2012
    © Gertjan van der Loo
VR.
26 OKT
KENSINGTON + I KISSED CHARLES 21:00 uur Het Bolwerk, Sneek
2012
Hoofdprogramma Kensington
Voorprogramma I Kissed Charles
Toegang € 10,-

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 26 oktober 2012.
Dat is 4202 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Kensington is een vierkoppige formatie in de simpele traditionele bezetting. Dat dit niet tot voorspelbare resultaten hoeft te leiden bewijst de band met een frisse, gelaagde en moderne sound.

Na een flinke reeks zomerfestivals brengt de band de herfst van 2011 door in Berlijn, waar het tweede album wordt geschreven en opgenomen. Vultures is het resultaat van schrijfsessies op 3 continenten tijdens een bewogen jaar, waar persoonlijke situaties en bandsucces soms grote contrasten kenden. Het album is zonder twijfel het meest omvangrijke wat de vier ooit hebben ondernomen. De plaat wordt in Londen gemixt door niemand minder dan Cenzo Townshend, die met een imposant CV met daarop o.a. U2, Snow Patrol, Editors, Bloc Party en Kaiser Chiefs heeft bewezen bij de internationale top te horen.

Foto's van Kensington, I Kissed Charles

Foto Kensington te Bevrijdingsfestival Utrecht 2014 Foto Kensington te Bevrijdingsfestival Overijssel Foto Kensington te Festival de Beschaving 2015 Foto Kensington te Kensington - 05/04 - Effenaar Foto Kensington te Kensington - 2/11 - Metropool Foto Kensington te Appelpop 2013
 
Bekijk alle 474 foto's van Kensington
Bekijk alle 28 foto's van I Kissed Charles

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest