concert: Anneke van Giersbergen in Burgerweeshuis op VRIJDAG 16 NOVEMBER 2012

  • Anneke van Giersbergen
    Anneke Van Giersbergen - 3/3 - Kroepoekfabriek
  • Anneke van Giersbergen
    Anneke van Giersbergen - 10/2 - Hedon
VR.
16 NOV
ANNEKE VAN GIERSBERGEN Concertzaal, 20:30 uur Burgerweeshuis, Deventer
2012
Hoofdprogramma Anneke van Giersbergen
Voorprogramma Kill Ferelli
Toegang € 13,00

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 16 november 2012.
Dat is 4171 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Anneke van Giersbergen verkende de afgelopen jaren volop haar muzikale grenzen. De zangeres was maar liefst 13 jaar het boegbeeld van metalpioneers The Gathering toen ze in 2007 haar solocarrière startte. Vervolgens bracht ze met haar band Agua de Annique in vlot tempo een aantal albums uit, die een unieke mix van levendige rock, elektronica en Van Giersbergen’s kenmerkende doorvoelde stem weerspiegelen.
Live tourt Anneke van Giersbergen, met en zonder haar band, al vier jaar lang succesvol door binnen- en buitenland. Van Chili tot Libanon, van Mexico tot Finland, als support act van Smashing Pumpkins én voor de Dalai Lama.
Na een handvol recente samenwerkingen met o.a. Devin Townsend, Within Temptation en Bløf was het perfecte moment aangebroken om een album te lanceren onder eigen naam.

Foto's van Anneke van Giersbergen, Kill Ferelli

Foto Anneke van Giersbergen te Anneke van Giersbergen - 11/11 - Podium Victorie Foto Anneke van Giersbergen te Anneke van Giersbergen - 17/10 - Hedon Foto Anneke van Giersbergen te Huntenpop 2022 Foto Anneke van Giersbergen te Anneke van Giersbergen - 19/01 - Schouwburg Concertzaal Tilburg Foto Anneke van Giersbergen te Anneke Van Giersbergen - 3/3 - Kroepoekfabriek Foto Anneke van Giersbergen te Anneke van Giersbergen - 24/10 - Melkweg
 
Bekijk alle 81 foto's van Anneke van Giersbergen
Bekijk alle 6 foto's van Kill Ferelli

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws