concert: Blaudzun in Burgerweeshuis op VRIJDAG 23 NOVEMBER 2012

  • Blaudzun
    Appelpop 2012
  • Blaudzun
    Dauwpop 2013
    © Tim van Veen
VR.
23 NOV
BLAUDZUN Concertzaal, 20:30 uur Burgerweeshuis, Deventer
2012
Hoofdprogramma Blaudzun
Toegang € 16,50

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 23 november 2012.
Dat is 4169 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Blaudzun, echte naam Johannes Sigmond, overtuigde eerder met twee prachtige albums, waarvan het alom bejubelde ‘Seadrift Soundmachine’ en de daaropvolgende live shows voor zijn doorbraak in Nederland zorgden. Begin dit jaar verscheen opvolger ‘Heavy Flowers’, zijn meest dynamische plaat tot nu toe, waarop hij zijn karakteristieke zang en meeslepende melodieën combineert met een voorliefde voor folk en artrock.
Met zijn derde collectie liedjes overtreft hij opnieuw zijn vorige werk en lijkt hij de hooggespannen verwachtingen van fans en volgers te gaan inlossen.
De muziek van de ongrijpbare liedjessmid wordt vergeleken met uiteenlopende artiesten als Ryan Adams, Coldplay, Arcade Fire en Ane Brun. Op de cd’s en live wordt Blaudzun bijgestaan door een drummer, een bassist, een toetsenist en zijn broer op gitaar, lapsteel en zang.

Foto's van Blaudzun

Foto Blaudzun te Dauwpop 2013 Foto Blaudzun te Wende's Kaleidoscoop Foto Blaudzun te Summer Square 2012 Foto Blaudzun te Blaudzun - 07/10 - Annabel Foto Blaudzun te Brabant Open Air 2013 Foto Blaudzun te Bevrijdingsfestival Overijssel 2012
 
Bekijk alle 286 foto's van Blaudzun

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest

Leden die hier naar toe wilden