concert: Slagsmålsklubben in Victorie

VR.
13 APR
SLAGSMÅLSKLUBBEN Grote zaal, 20:00 uur Victorie, Alkmaar
2012
Hoofdprogramma Slagsmålsklubben
Voorprogramma Boemklatsch
Toegang Voorverkoop €12,50 // Deur €15,-

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 13 april 2012.
Dat is 3012 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Sponsored By Destiny, Ovningskora en meer bliepjes die je aan een Nintendo 64 doen denken. Slagsmålsklubben heeft het de afgelopen jaren naar de dansvloer gebracht en vanavond staan ze dan eindelijk in Victorie!
De zes maffe Zweden van Slagsmålsklubben (ook wel SMK genoemd) braken in 2007 door met hun langspeler 'Boss for Leader'. Daarnaast maakten deze computernerds uit het dorp Norrköping al flinke indruk op verschillende festivals. Slagsmålsklubben betekent letterlijk Fight Club, nogal een vreemde naam voor een band die energieke party muziek maakt. Hun muziek klinkt als een eigenzinnige en ubervrolijke mix tussen eurohouse, italodisco, electro en Super Mario. Alle ingrediënten zijn in ieder geval aanwezig om de een massa in beweging te brengen.

Foto's van Slagsmålsklubben, Boemklatsch

Foto Slagsmålsklubben te Slagsmålsklubben - 18/4 - MEZZ Foto Slagsmålsklubben te Eurosonic 2008 Foto Slagsmålsklubben te Slagsmålsklubben - 18/4 - MEZZ Foto Slagsmålsklubben te Slagsmålsklubben - 18/4 - MEZZ Foto Slagsmålsklubben te Slagsmålsklubben - 18/4 - MEZZ Foto Slagsmålsklubben te Eurosonic 2008
 
Bekijk alle 11 foto's van Slagsmålsklubben
Bekijk alle 10 foto's van Boemklatsch

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest