concert: Nou En in Het Kasteel op VRIJDAG 29 SEPTEMBER 2006

VR.
29 SEP
NOU EN 21:00 uur Het Kasteel, Alphen aan den Rijn
2006
Hoofdprogramma Nou En
Voorprogramma Jeremy's

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 29 september 2006.
Dat is 6412 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Nou En had een tijdje terug al een hit met de single Gothic Meisje en heeft sindsdien naam gemaakt in de punk wereld. Ook de support van deze avond Jeremy`s is helemaal hot, hun Myspace staat bovenaan in de populariteitslijst in de catagorie `pop punk`.

‘Go’ heet het debuutalbum van vier jonge skatepunkpoppers, Jeremy’s. Een album met zeer aanstekelijke liedjes in een energieke punky sound. Luister de nummers op hun website voor een aangename indruk. Zij zullen deze avond als opwarmer fungeren voor Nou En, alleen zal de zaal al los gaan voordat de heren van Nou En het podium hebben kunnen bereiken.

Nou En maakt krachtpop met hier en daar wat punkinvloeden. Geïnspireerd door bands als Weezer en Blink 182 schrijft de band zijn nummers. Nou En boekte in het verleden al enig succes. De band bracht in 2001 een single uit die het regionaal goed deed en ook landelijk airplay kreeg. Het bracht de band een aantal keren in de studio’s van 3FM.

Foto's van Jeremy's

Foto Jeremy's te Lowlands 2008 Foto Jeremy's te Tokio Hotel - 14/6 - Goffertpark Foto Jeremy's te Lowlands 2008 Foto Jeremy's te Tokio Hotel - 14/6 - Goffertpark Foto Jeremy's te Lowlands 2008 Foto Jeremy's te VanKatoen Mag Los 2007
 
Bekijk alle 9 foto's van Jeremy's

Gerelateerd nieuws