event: MpDrie Gigs XL in Poppodium Romein op DONDERDAG 09 FEBRUARI 2012

  • Nothing
    Roadburn 2014 - Dag 1
    © Erik Luyten
DO.
09 FEB
MPDRIE GIGS XL 20:00 uur Poppodium Romein, Leeuwarden
2012
Toegang Gratis!

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 09 februari 2012.
Dat is 3306 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

De MpDrie Gigs waren vorig jaar een groot succes, met elke donderdagavond 2 bands op het podium van de kleine zaal, is menig band met een goede live opname naar huis wedergekeerd. Dit jaar pakken we het iets anders aan, met een zogenaamde XL versie verhuizen we het initiatief naar de grote zaal. Meer bands, groter podium, maar minder frequent. Dit is de eerste editie van dit seizoen en binnenkort worden namen bekend gemaakt!

Met de MpDrie Gigs biedt Poppodium Romein plaats aan jong en aanstormend, zowel regionaal als nationaal, talent op het podium ivan Romein. De optredens worden geregistreerd door de huistechnicus van het poppodium, en na afloop krijgt de band de geluidsopnames van hun show mee op een USB stick met Mp3 bestanden. Het doel hiervan is enerzijds om een podium te bieden aan jong talent en anderzijds om via de geluidsregistratie een handvat te bieden voor kwaliteitsverbetering van de optredende groep. De avonden zijn gratis toegankelijk zijn voor bezoekers.

Foto's van Nothing

Foto Nothing te Roadburn 2014 - Dag 1 Foto Nothing te Nothing - 06/11 - Paradiso Foto Nothing te Berlin Hardcore Fest 2011 Foto Nothing te Nothing - 06/11 - Paradiso Foto Nothing te Berlin Hardcore Fest 2011 Foto Nothing te Nothing - 06/11 - Paradiso
 
Bekijk alle 12 foto's van Nothing