Jeff Lynne`s ELO

Engeland

Met meer dan 50 miljoen verkochte albums behoort ELO (Electric Light Orchestra) tot de meest populaire acts van hun tijd. Zo behaalde de groep maar liefst vier opeenvolgende top 10 albums en zeven top 20 albums. Dankzij de onderscheidende stijl waarin rock, pop en klassiek op vernieuwende wijze samenkomen, scoorde ELO veel hits zoals Can't Get It Out Of My Head, Don't Bring Me Down, Livin' Thing en Mr. Blue Sky.

ELO oprichter Jeff Lynne wordt beschouwd als een van de belangrijkste producers in de muziekgeschiedenis. Ook was hij een van de mede-oprichters en bandlid van The Travelling Wilburys; met Bob Dylan, Roy Orbison, George Harrison en Tom Petty. Daarnaast werkte hij samen met en produceerde een aantal van de grootste namen in de muziek waaronder The Beatles, Paul McCartney en Ringo Starr.

OUDE OPTREDENS

  • 02 okt `20
  • 27 sep `18
  • 22 - 26   jun
  • 01 mei `16

KOMENDE OPTREDENS

Wij hebben geen informatie over komende shows van Jeff Lynne`s ELO. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS

Jeff Lynne`s ELO NIEUWS

CD-RECENSIES

Jeff Lynne`s ELO Wembley Or Burst cover

Jeff Lynne`s ELO - Wembley Or Burst

Electric Light Orchestra, ook bekend onder de huidige naam Jeff Lynne’s ELO , is een van de meest succesvolle symfonische poprockbands van de jaren `70. Hoewel er na het uiteenvallen van de band...

Jeff Lynne`s ELO Alone In The Universe cover

Jeff Lynne`s ELO - Alone In The Universe

De 67-jarige componist, multi-instrumentalist en zanger Jeff Lynne zit nooit stil. De levende legende stal in de jaren zeventig menig rockhart met...

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: