Rumplestitchkin

België

"Een voorliefde voor melodieuze gitaarrock/pop, afgewisseld met een jazzy ballad, een scheut kermismuziek en hyperkinetische uithalen. Van een hectisch grootwarenhuis naar een rokerige bowlingzaal. Van een trektocht in de bergen naar een zaal vol 'aerobicende' meisjes met blozende wangen. Van een bende dronken infanteristen op de Transsiberische naar een zonsondergang in Liberia."

Wie rumplestitchkin in de finale van Humo's rock rally editie 1998 nipt naast de ereplaatsen zag grijpen, wist dat deze groep nog heel wat moois in petto had. Dat het uiteindelijk vijf jaar heeft geduurd vooraleer de groep met een full cd debuteert, heeft vooral met pech te maken. De groep is echter steeds in zichzelf blijven geloven en anno 2003 staat rumplestitchkin sterker dan ooit: de single 'Voodoo Smile' (in een productie van Daan Stuyven) is de voorloper van het album 'small-time hero' (Productie Frans Hagenaars - Petrol/EMI) dat vanaf 12 mei in de rekken ligt.
Tegelijkertijd wil rumplestitchkin ook hun goede live reputatie blijven onderhouden en daarom zijn ze in mei en juni en in het najaar beschikbaar voor een clubtoernee en in de zomer voor festivals.

OUDE OPTREDENS VAN Rumplestitchkin

  • 14 - 15   jul
  • 20 mei
  • 30 - 01   jul
  • 26 - 27   jun
  • 01 mei

KOMENDE OPTREDENS VAN Rumplestitchkin

Wij hebben geen informatie over komende shows van Rumplestitchkin. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Rumplestitchkin

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: