NeverTheLess

Uit: Haarlem - Nederland    Genre(s): Rock - rock

Het is februari 2003 wanneer het verhaal van NeverTheLess begint. Vier vrienden besluiten een band te formeren om datgene te gaan doen wat ze het leukste vinden: samen muziek maken. Beïnvloed door allerlei muzikale stromingen maakt NeverTheLess muziek die de verschillende voorkeuren van de bandleden combineert. Metal, hip hop en rock, om er maar een paar te noemen, maken allemaal deel uit van wat het unieke geluid van NeverTheLess is geworden: een unieke combinatie van melodieuze, pakkende, krachtige songs. De band is trots op zijn afwijkende stilistische aanpak wat betreft het schrijven van nummers en optredens en denkt zich daarmee ook te kunnen onderscheiden van andere bands.

In juli 2004 neemt de band een demo op in hun oefenruimte in IJmuiden. De demo bevat twee nummers: ‘Last Man Standing’ en ‘Soon’: met een goede productie, een heldere stem, explosieve gitaren en dynamische, emotionele teksten brengen deze nummers gepassioneerde, grensverleggende rock. De demo is naar diverse muziektijdschriften gestuurd en dit resulteerde in positieve respons: “Energieke, subtiel uitgevoerde muziek met emotie.” (Bottomline Magazine, november 2004).

NeverTheLess heeft een goede reputatie als live band. Hun energieke optredens krijgen, van zowel publiek als pers, positieve reacties. De band heeft gespeeld op vele podia en festivals in Nederland, met een akoestische set op het Flevo Festival in 2004 als meest indrukwekkende. Stapje voor stapje is de band een naam aan het worden binnen de Nederlandse muziek en de jongens kunnen dan ook niet wachten om een hun overweldigend concert neer te zetten bij jou in de buurt … of dat nou in Nederland of over de grenzen is!

Discography
2004 : Between Resistance and Surrender

Line-up
Steff : lead vocals
Tim : guitar & backing vocals
Jurgen : bass
Jeroen : drums

OUDE OPTREDENS VAN NeverTheLess

  • 21 okt `05
  • 11 - 14   aug
  • 22 nov

KOMENDE OPTREDENS VAN NeverTheLess

Wij hebben geen informatie over komende shows van NeverTheLess. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN NeverTheLess

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

In het wil graag live zien lijstje van