DJ E-win

Nederland

Dj E-win begon samen met vriend Kees Blom een drive-in disco onder de naam Paradise. Na mate de tijd verstreek gingen ze steeds meer samenwerken met Crew licht en geluid. Dit resulteerde er uiteindelijk in dat ze helemaal voor Crew licht en geluid gingen werken. Het grotere Crew licht en geluid gaf Dj E-win de mogelijkheid om zich meer en meer als Dj te ontwikkelen. Het duurde dan ook niet lang of Dj E-win werd, samen met Dj Wacko Jacko het gezicht van Crew licht en geluid. Het allroundschap van deze jongens samen is fantastisch.

Maar het bloed kruipt. Dj E-win zijn voorliefde voor de Dance stijgt hem naar zijn hoofd. Daarom besluit hij, in 1997, zich meer en meer op de dance toe te gaan leggen. De Trance, Club, 2 Step en Groove druipen al snel uit zijn platenkist.

Het is eind 2000 als Dj E-win, tot dan altijd nog gewoon Dj Erwin, samen met een vriend besluit echt een gooi te doen om pure dance te gaan brengen in bar-dancings en clubs. De naam Dj Erwin wordt Dj E-win en een lange weg van kontakten leggen en pushen begint. Langzaam maar zeker komt er schot in, eerst de Chill Out van de Bijenkorf in Arnhem, dan de IJsbreker in Leusden.

Februari 2001 is de eerste "Dj E-win Dance Club". In zijn eigen dorp Voorthuizen vindt de eerste editie plaats onder de naam "The Opening Off". Later dat jaar, komt ook Barneveld aan de beurt, onder de naam "The first Kip edition". Het is dit feest wat hem in contact brengt met Dj Twinnie. Enige tijd later vraagt Dj Twinnie of E-win in "Obbes" te Nijkerk komt draaien. Het doel is bereikt, in September 2001 heeft Dj E-win een vaste spot gekregen bij Obbes. Het doel is echter niet het eindpunt, Dj E-win wil verder

OUDE OPTREDENS VAN DJ E-win

  • 22 aug

KOMENDE OPTREDENS VAN DJ E-win

Wij hebben geen informatie over komende shows van DJ E-win. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.