Sebastian Moreno

Uit: Ridderkerk - Nederland

De carrière van Sebastian Moreno begon toen hij 15 jaar oud was.
Hij was Resident DJ in de club Alcazar in het hart van Puttershoek.
Omdat hij zijn grenzen wilde verleggen is hij gestopt bij Alcazar, en begonnen in de nummer 1 discotheek van Nederland, de Hollywood Music Hall te Rotterdam. Boekingen volgde snel en zijn weekeindes zitten sindsdien helemaal vol. Zijn passie voor muziek is met de paplepel ingegoten, naast draaien drumt hij ook op het hoogste niveau.

Hij heeft zijn eigen muziek stijl en maakt alleen wat hij zelf goed en mooi vindt. Kwaliteit staat centraal bij Sebastian Moreno, en daardoor onderscheidt hij zich van vele andere DJ’s.

Tijdens het draaien anticipeert Sebastian Moreno op het publiek van de avond, daarbij kijkt hij welke muziekstijl aanslaat. Hierdoor zorgt hij ervoor dat het publiek een niet te vergeten avond beleefd.

Momenteel heeft hij een verschillende tracks geproduceerd die onder andere worden gebruikt door TMF. Ook is hij benadert door de Producer van T-spoon om het wereld beroemde nummer “Sex on the Beach” te remixen.
Dit nummer is de zomer van 2010 uitgebracht. Doordat de grotere clubeigenaren hem zo vroeg hebben ontdekt kan Sebastian Moreno nu uitgroeien tot een bekende DJ en producer.

OUDE OPTREDENS VAN Sebastian Moreno

  • 06 feb `16
  • 13 mei `11

KOMENDE OPTREDENS VAN Sebastian Moreno

Wij hebben geen informatie over komende shows van Sebastian Moreno. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Sebastian Moreno