Fortunate Holders

Uit: Groningen - Nederland

De muziek van Fortunate Holders is een interactie tussen vijf stemmen, piano, gitaar, cello, percussie, drums en elektronica. De nummers vallen onder de noemer ‘harmonic folk/pop’. Fortunate Holders wordt onder andere beïnvloed door de Fleet Foxes, The Shins, Damien Rice, dEUS en Broken Bells.

De band is in januari 2010 begonnen en het harde werken heeft geresulteerd in een repertoire van typische Fortunate Holders songs. De eerste EP ‘Automatic Processing’ behelst een vijftal luchtige nummers over vrijheid en de liefde. De tweede EP (die binnenkort wordt verwacht) voegt meer mystiek toe aan het repertoire. Gezien de wisselende voorkeur voor verschillende stijlen, blijft het een verrassing waarmee de band zijn toekomstige repertoire zal uitbreiden.

OUDE OPTREDENS VAN Fortunate Holders

  • 25 feb `11

KOMENDE OPTREDENS VAN Fortunate Holders

Wij hebben geen informatie over komende shows van Fortunate Holders. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

CD-RECENSIES

Fortunate Holders Introspective cover

Fortunate Holders - Introspective

Ze zullen de tijd waarin LP’s als warme broodjes over de toonbank vlogen nauwelijks bewust meegemaakt hebben, de mannen van Fortunate Holders . Gevoel voor nostalgie kun je de muzikanten echter...

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: