Skyway Avenue

Nederland

Skyway Avenue: vier heren en een dame die samen zijn gekomen door hun diepgewortelde liefde voor muziek. De muzikale achtergronden van dit kwintet zijn divers, maar de gezamenlijke behoefte om muziek te maken die meer dan vier akkoorden omvat is de bindende factor. Geinspireerd door de sound van artiesten als Toto, Fleetwood Mac en John Mayer is de stijl van Skyway Avenue het beste te omschrijven als Classic Rock met een moderne touch. Ook blues invloeden worden niet geschuwd. Varieteit is het devies.

Met een uitgebreid repertoire aan eigen werk en covers staat Skyway Avenue garant voor een afwisselende show voorzien van stevige rock riffs tot en met melancholische piano ballads. Rock met een zachte rand, maar met pit waar de muziek er om vraagt. Vanaf 15 november 2015 is het debuutalbum Make it Real te verkrijgen via de bekende kanalen.

OUDE OPTREDENS VAN Skyway Avenue

  • 17 okt `15
  • 17 okt `15
  • 31 mei
  • 24 - 25   mei
  • 12 jan `11

KOMENDE OPTREDENS VAN Skyway Avenue

Wij hebben geen informatie over komende shows van Skyway Avenue. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Skyway Avenue

CD-RECENSIES

Skyway Avenue Make It Real cover

Skyway Avenue - Make It Real

Na een poos actief te zijn geweest als coverband besloot Skyway Avenue uit het Limburgse Nederweert eens uit een ander vaatje te tappen. Hoewel de muzikale voorkeuren van de vijf leden behoorlijk...