De Cultuurbarbaren (Fidget)

Uit: Venray - Nederland

Het verse dj-collectief “De Cultuurbarbaren” bestaat uit 6 jongeren uit Venray en omstreken.

Begin 2010 is het idee ontstaan dat deze jongens samen een project beginnen dat meer inhoudt dan alleen muziek draaien. De Cultuurbarbaren bestaan uit drie DJ's, een MC en een VJ-duo.
Het doel van De Cultuurbarbaren is onder andere het introduceren van een nieuwe muziekstijl in het noorden van Limburg (disco/indie/fidget/electro/drum and bass/dubstep), het opdoen van mooie ervaringen op feesten en achter de draaitafels, en het brengen van originaliteit door beelden, humor en muziek te mixen in het vrij rustige uitgaansleven in Venray e. o.

Wat uiteraard het aller belangrijkst is voor CTBB is dat het publiek geniet van de energie die ze met muziek, visuele beelden, enthousiasme, humor en een ruige sfeer willen te brengen.

Wat dit Dj-collectief aandrijft is een berg van enthousiasme en wilskracht. Cultuurbarbaren zijn nog maar net opgestart. Desondanks weten ze door hun originele en professionele aanpak een naam voor zichzelf te maken. Zo zijn er na enkele optredens alweer veelbelovende gigs in aantocht voor de zomer.

Deze jongens hoef je niet in de gaten te houden, je komt ze vanzelf tegen.

KOMENDE OPTREDENS VAN De Cultuurbarbaren (Fidget)

Wij hebben geen informatie over komende shows van De Cultuurbarbaren (Fidget). Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.