The Rhinestone Brothers

Uit: Vught - Nederland

The Rhinestone brothers is een swingende band die zich gespecialiseerd heeft met authentieke muziek uit de jaren 50. Dit met een minimale bezetting van gitaar, drums en contrabas.
De leden van de band hebben hun sporen inmiddels allang verdiend in de rock ’n roll scene, spelende o.a. in The Delltones, The Bellhops en The Boppin’ Rhythm Boozers. Met hun jarenlange staat van dienst hebben zij menige podia in binnen- en buitenland weten te bestormen.
Tevens hebben zij met vele nationale en internationale beroemdheden op de planken gestaan, zoals o.a. DJ Fontana, Mac Curtis, Graham Fenton, Sonny Burgess etc etc.
De obscure muziek van de brothers laat je terugvoeren tot de swingende dancehalls en rokerige boerenschuren uit de roerige jaren 40 en 50.
Zelfs “unplugged” weet de band een act neer te zetten waar je nog lang over na praat. Ideaal voor bijv. winkelcentra, recepties of zelfs in een huiskamer.

The Rhinestone Brothers zijn:
Brother Lex : contrabas en leadzang
Brother Tony : gitaar en achtergrondzang
Brother Maus : (standing) drums en achtergrondzang.

KOMENDE OPTREDENS VAN The Rhinestone Brothers

Wij hebben geen informatie over komende shows van The Rhinestone Brothers. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.