What Fun!

Uit: Haarlem - Nederland

What Fun! is een negenkoppige, geengageerde Reggae- en Skagroep uit Haarlem, die in 1981 door John O'Hare is opgericht. Dankzij het aanstekelijke "The Right Side Won" raakte hun carriere in een stroomversnelling. De single staat tijdens de kerst van 1983 op de derde plaats van de Top 40 en staat in totaal acht weken in die lijst. Het album Having Fun? behaald de zesde plaats in de albumlijsten. Na intensief touren stopt What Fun! er in 1989 mee, maar pakt in 2005 de draad weer op met vijf van de originele bandleden.
Met een volledige bezetting en een aantal prachtige nieuwe nummers in een strak Reggae-/Ska-jasje presenteert What Fun! zich met een prettig kritische noot. Goed voorbeeld hiervan is de song "Skeleton In The Closet". Het nummer laat alle geloofsstromingen voorbijkomen en de laatste regel is: "They’ve all got a skeleton in the closet".
What Fun! is DE band om live mee te maken; de mix van reggae/ska met gedrevenheid op het podium zorgt voor een optreden dat zeker indruk zal achterlaten.

OUDE OPTREDENS VAN What Fun!

  • 11 nov

KOMENDE OPTREDENS VAN What Fun!

Wij hebben geen informatie over komende shows van What Fun!. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

Live gezien door: