Spchlss

Het verhaal van SPCHLSS, dat voor velen een soap serie zou zijn die de *pilot* op RTL4 niet zou hebben overleefd, is begonnen in begin 2005 toen Jeroen Slaets, Bas van de Loo en Mr. V samenkwamen voor een Jamsessie. Een paar maanden later kwam Lead gitarist en Toetsenist Dani Rogosic bij de club en was SPCHLSS nog op zoek naar een zangeres. Na een tijdje vonden ze de voortreffelijke zangeres Patricia Koers, die SPCHLSS maakt zoals de naam schreeuwt!

Het was dat jaar en het jaar daarop niets meer dan nummers schrijven, repeteren en vergaderen. Het geeft SPCHLSS een nieuwe naam in de Rockwereld! Een nieuwe sound, eigen performance, oftewel een eigen Charme, dat niet verloren mag gaan in deze donkere dagen van het leven, waarbij de politiek zich puur alleen concentreert op het einde van de wereld!

Daarom zorgt SPCHLSS voor een opening, voor de mensen die nog geloven in het leven, voor mensen die weten wat echte muziek is!

SPCHLSS is een veelzijdige experimentele Rockband, met invloeden vanuit alle hoeken die de muziekgeschiedenis ooit gekend heeft!

OUDE OPTREDENS VAN Spchlss

  • 13 feb `09
  • 15 - 16   aug
  • 16 sep
  • 09 mrt `07

KOMENDE OPTREDENS VAN Spchlss

Wij hebben geen informatie over komende shows van Spchlss. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Spchlss

Live gezien door: