SKVR Young Stage

Young Stage is hét theaterproject van de SKVR. Dit jaar voor de achtste keer een nieuwe groep met zes enthousiaste, getalenteerde en eigenwijze jongeren uit de stad Rotterdam. Allemaal met een eigen verhaal.

Young Stage maakt onder begeleiding van professionele theatermakers voorstellingen met een cross-over van muziek, theater en dans. Met universele thema’s die toch dicht bij de belevingswereld van jongeren in het publiek staan.

Young Stage doet meer. Na de voorstelling gaan jongeren zelf actief aan de slag met een workshop: zang, percussie, rap, street- of breakdance. In een presentatie showen ze hun eigen skills en bemachtigen hiermee wellicht een plaats op het volgende Fanatics open podium!

Young Stage verdiept. Aansluitend op de voorstelling is er een lespakket beschikbaar. Aan de hand van een DVD kan de docent aan de slag met een interactieve les.

Young Stage speelt voorstellingen, host maandelijks het jongeren open podium Fanatics en maak inspringtheater en projecten op maat voor organisaties en bedrijven.

Theaters, scholen, festivals en bedrijven: Young Stage is overal!

Nu speelt Young Stage de voorstelling: Booming Rotterdam!

OUDE OPTREDENS VAN SKVR Young Stage

  • 16 jun

KOMENDE OPTREDENS VAN SKVR Young Stage

Wij hebben geen informatie over komende shows van SKVR Young Stage. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.