Deep Assam

Uit: Geleen - Nederland

De kern van de band werd in het begin gevormd door Sarah en Tom. Na jaren samengespeeld te hebben, vonden ze het tijd om ook andere muziek te gaan maken met meer dan alleen zang en gitaar. Ze besloten daarom versterking op te zoeken van andere muzikanten. Klasgenoot van Tom, Jeroen, bleek al snel een uitstekende aanvulling als toetsenist. Na één optreden van dit drietal, werd Michel als toeschouwer van dit optreden bereid gevonden om zijn drums te laten klinken in deze formatie, die daarna de naam ‘Deep Assam’ kreeg.

Omdat er nog geen bassist was en er geen geschikte kandidaat in de omgeving was, werd hiervoor een advertentie geplaatst. Na een aantal audities was de hoop op een geschikte bassist een beetje opgegeven. Onder het motto ‘een goede bassist moet je niet zoeken, daar moet je tegen aanlopen’, liepen wij dan toch tegen Gerzon aan en was de huidige Deep Assam formatie een feit.

Op enthousiaste wijze en met vooral veel plezier worden er nummers gespeeld, van folk via jazz en funk naar soul en rock. Deze covers worden af en toe afgewisseld door eigen werk en aangepaste composities.

KOMENDE OPTREDENS VAN Deep Assam

Wij hebben geen informatie over komende shows van Deep Assam. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.