DHF

DHF kwam bij elkaar in februari 2004 en hebben sinds dien niet stilgestaan. De Hardcore/Punk muziek blijft uit hun vingers, snaren, trommels, stokken en kelen galmen. In het eerste jaar al 12 Optredens achter de rug, en toen de originele zanger opzij gezet om op zoek te gaan naar een beter geluid. Na veel audities hadden de jongens het al bijna opgegeven, en toen kwam Ronny maart 2006 in beeld. DHF was compleet!

In Mei hebben de mannetjes het eerste optreden met Ronny verzorgt wat direct een klapper was! Daarna even pauze omdat deze knulletjes 2 weken naar Frankrijk zijn verplaatst om daar de eerste Full Length Socks-Off-Rocking CD op te nemen. Deze is ondertussen opgenomen en moet nu afgemaakt worden. Wat mixen hier. Wat masteren daar. Een artworkje zus, en een artworkje zo. De CD is onderweg.

De heren zijn nu hard bezig met promotie en het regelen en verzorgen van spetterende shows! Als je de kans hebt, kom kijken, springen, pitten, drinken en genieten met deze straffe punkers uit hartje Neerlandsch!

OUDE OPTREDENS VAN DHF

  • 19 mei
  • 06 okt `06
  • 26 aug

KOMENDE OPTREDENS VAN DHF

Wij hebben geen informatie over komende shows van DHF. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN DHF

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

Live gezien door: