X-Libris

  • X-Libris
    Bunkerpop 2010
    © Joost Doensen

De 5 man/vrouw sterke formatie X-Libris – afkomstig uit de Parkstad gemeenten - speelt voornamelijk eigen werk. Van energieke funky pop, met soms een vleugje rock, tot melodieuze ballades. Was de band voorheen vooral bekend als een puur akoestische formatie, zo gaat het kwintet sinds 2008 ook weer elektrisch het podium op. Van heel ingetogen tot lekker uit je dak gaan. De 2 zangeressen Diana & Gina vertolken op heel eigen wijze en met mooie samenzang het afwisselende repertoire van de band. Ze worden daarbij ondersteund door een dynamische ritmesectie (gitaar, bas en drums)
X-Libris is reeds regelmatig te beluisteren geweest op regionale radiozenders en hebben ze o.a. gespeeld in het voorprogramma van de Engelse Folkgroep Magna Carta, op het Landgraafse Biespop Festival, Landjuweel Festival in Amsterdam, Booch! Festival Heerlen en het Parcours in Maastricht.
De leden van de band zijn Gina Uckerman en Diana Pavicic, zang, Andreas Philipp, akoestische & elektrische gitaar, Rob Wunderink, drums en op bas John Höppener.

OUDE OPTREDENS VAN X-Libris

  • 25 - 26   jun
  • 20 jun
  • 31 okt
  • 03 mei
  • 19 - 20   aug

KOMENDE OPTREDENS VAN X-Libris

Wij hebben geen informatie over komende shows van X-Libris. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN X-Libris

FOTO'S VAN X-Libris

Foto X-Libris te Bunkerpop 2010 Foto X-Libris te Bunkerpop 2010 Foto X-Libris te Bunkerpop 2010 Foto X-Libris te Bunkerpop 2010
 
Bekijk alle 4 foto's van X-Libris

Live gezien door: