Freejays

België

Michiel Cnudde, geboren en getogen in het Westvlaamse Waregem, is ondertussen een vaste waarde in het DJ-cirquit. Aan zijn 15 mixte hij zijn eerste plaatjes in de lokale cafés van Waregem en omstreken en binnen de kortste keren werd hij een graag geziene gast op fuiven en in clubs. Na amper anderhalf jaar sleepte hij de eerste plaats op een DJ-contest in de wacht, waarna er nog zes volgden. Door een onafhankelijke organisatie werd hij, gekozen uit 250 kandidaten, gekroond tot de Beste DJ van Vlaanderen, waarna hij furore maakte in het zonnige Lloret De Mar.Ondertussen speelt hij zowat alle grote clubs en fuiven plat, en begint de producer in hem langzaam maar zeker ook tot leven te komen. Hij bezit de unieke eigenschap om 2 platen aan een razend tempo naadloos in elkaar te breien, en gecontroleerde stunts met break- en hoogtepunten tot een goed einde te brengen.

Bram Van Oost ontwikkelde een obsessie voor alles wat knopjes had van zodra hij oud genoeg was om ze te vinden. Op zijn twaalfde kreeg hij van zijn vader zijn eerste mengpaneeltje en een paar oude cd-spelers en radios om zijn muzikale lusten op te botvieren. Reeds aan 16-jarige leeftijd bracht hij menig man tot beweging op fuiven en in cafés. Zijn interesse en nadruk lag echter niet volledig op het djen, maar meer op het spelen met nummers, vooral op computer.
Na een reeks geslaagde, doch jammerlijk onbekend gebleven, remixes vond hij het nodig zich aan de buitenwereld bekend te maken. Sinds jaar en dag gaat hij op stap met Michiel Cnudde, en zo ontwikkelden ze samen een symbiotische, muzikale relatie. Na veel experimenteren, kwam dit wel eens tot een sporadische onploffing wanneer de gelegenheid zich voordeed.

OUDE OPTREDENS VAN Freejays

  • 21 - 22   apr

KOMENDE OPTREDENS VAN Freejays

Wij hebben geen informatie over komende shows van Freejays. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

Live gezien door: