Brad Williams

Amerika    Genre(s): Cabaret - Cabaret / Standup comedy

Brad Williams begon op jonge leeftijd met stand-up comedy en is sindsdien onophoudelijk op tour. Hij was te gast in vele talkshows, waaronder The Tonight Show, Dave Attell's Comedy Underground en Jimmy Kimmel Live. Zijn eerste special, Fun Size, was de hoogst gewaardeerde special op Showtime, en een jaar later kwam hij met zijn nog succesvollere tweede special, Daddy Issues. Zijn laatste baanbrekende special op Netflix, The Degenerates, was een kijkcijferhit en zorgde voor lovende recensies.

Ook als acteur heeft Brad Williams talloze tv-shows en speelfilms op zijn naam staan, waaronder FX's Legit, Sam and Cat, Mind of Mencia, Pitboss en een terugkerende rol in de Hulu original show Deadbeat. Daarnaast waren er memorabele rollen in tal van films, waaronder Little Evil, de Netflix original Mascots, en Reno 911: It’s A Wonderful Heist.

Naast stand-up comedian en acteur is Williams ook podcastmaker. Samen met vriend en mede-komiek Adam Ray maakt hij About Last Night: één van de meest succesvolle podcasts ter wereld en een vaste waarde in de iTunes-hitlijsten. Onlangs werd Brad de eerste stand-up comedian in dertig jaar die een Cirque du Soleil-show headlinede.
Brad Williams live is een overdonderende ervaring. Het is geen wonder dat wijlen Robin Williams hem "Prozac met een hoofd" noemde.

KOMENDE OPTREDENS VAN Brad Williams

  • 11 sep `24
  • 11 sep `24

Brad Williams NIEUWS