Basband

Nederland

Bastiaan Ragas is acteur, theaterproducent, zanger, presentator en schrijver. Hij speelde in musicals, films, theatercomedy’s en televisie series.

Hij is de leadzanger van de wereldberoemde boyband 'Caught in the Act' en is ook musicalster met succesvolle hoofdrollen in onder andere 'Aida', 'Drie Musketiers' en 'Beauty and the Beast'. Bas is winnaar van een Musical Award, gouden en platina platen en bestsellerauteur van twee boeken. Hij staat al decennia in Nederland en Duitsland in theaters, op poppodia en festivals.
Met zijn productiemaatschappij De Rode Boksbal produceert hij shows en theatervoorstellingen. Hij maakt televisie programma’s als ‘Ragas reist rond’ en ‘Race across the world’ en is de voice over van talloze televisie programma’s. Hij is getrouwd met Tooske Ragas en samen hebben ze vier kinderen.
Begin 2020 gaat Bas weer terug naar zijn muzikale roots; hij schrijft nieuwe muziek met oa René Karst (liever te dik in de kist, Atje voor de sfeer) en formeert zijn eigen feest en festival ‘Basband’.

KOMENDE OPTREDENS VAN Basband

Wij hebben geen informatie over komende shows van Basband. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.