Kidstardust

Nederland    Genre(s): Rock - garage rock

Een avondje kidstardust is als een schop tussen de benen en een kusje op je voorhoofd. Althans, volgens de mensen die dat soort dingen behoren te weten...

De band heeft de nodige podiumervaring. Sinds het begin van de band speelde ze ongeveer 50 maal op diverse podia, waaronder in Ekko (Utrecht), de Kelder (Amersfoort) de Koekoek (Groningen), de Opsessie (Bussum), Puddingpop (Leusden) en de Winston (Amsterdam). Als voorprogramma van gerenommeerde bands, Skik (de Flint, Amersfoort), Billy de Kid (de Peppel, Zeist) en Hallo Venray, (de Kelder, Amersfoort) of als hoofdprogramma bewijst kidstardust, dat ze live ook uitstekend uit de verf komt.

Op 14 en 15 november van 2004 heeft kidstardust 5 nieuwe nummers in eigen beheer opgenomen in de studio van AG Music te Alkmaar. Theo de Jong (AGm, Rumble Records) zat achter de mengtafel. Het resultaat kan wederom worden omschreven als rauwe, melodieuze, toegankelijke, compacte garagerockpop; ditmaal met superieure geluidskwaliteit en buitengewoon sterk ingespeelde partijen van alle drie de leden. En zoals altijd voldoen deze nummers aan het motto: "DON'T BORE US, GET TO THE CHORUS".

OUDE OPTREDENS VAN Kidstardust

  • 18 jun

KOMENDE OPTREDENS VAN Kidstardust

Wij hebben geen informatie over komende shows van Kidstardust. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.