Ovano

Owen van den Kieboom, beter bekend als Ovano is een enthousiaste en energieke DJ en producer. Die met zijn zomerse en dansbare sound mensen wil inspireren.

Een reis langs de heetste reggaeton, de beste moombahton, de hardste latin house en guilty pleasures. Alles komt voorbij wanneer Ovano op het podium staat.

Met een wervelwind kwam Ovano de clubs en festivals binnenvliegen. Paaspop, Emporium, Pal Mundo en menig club in Nederland werden binnen no time veroverd.
Met verschillende zomer- en clubtours, in onder andere Lloret de mar, Mallorca en Albufeira, zette hij zijn naam in het buitenland ook op de kaart.

Als producer is Ovano ook heel actief, in 2021 bracht hij een comeback album uit samen met K-Liber. Met meer dan 500.000 streams viel het bij velen goed in de smaak. Andere artiesten lieten hierna niet op zich wachten: Def Rhymz, MC PR, Wowi en Tavv zijn regelmatig in zijn studio te vinden.

Ovano is constant op zoek naar nieuwe samenwerkingen op het gebied van muziekproducties. Zo geeft hij veel jong talent de kans en probeert hij het beste in hen naar boven te halen.

OUDE OPTREDENS VAN Ovano

  • 13 mei
  • 09 apr

KOMENDE OPTREDENS VAN Ovano

Wij hebben geen informatie over komende shows van Ovano. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Ovano