Femke Vernij

Nederland    Genre(s): Cabaret - Cabaret / Standup comedy

Femke is een van de "Meiden van LOS", een 4 koppige muzikale cabaretgroep met succesvolle voorstellingen in heel Nederland.
Naast de cabaretvoorstellingen presenteert ze diverse evenementen en is ze docent aan de MBO opleiding RijnIJssel Muziek. Eerder tourde ze als lead zangeres internationaal met het Prague Philharmonic Orchestra met The Philharmonic Rock Concerts en maakte een kleinkunst-radio programma.

Na een muzikale en theatrale start aan het Hofpleintheater, Erasmuscollege en muziekscholen, deed ze de vooropleiding Muziektheater Codarts. In 2009 studeerde ze af aan het Conservartorium van ArtEZ, waar ze voorstellingen maakte waarin ze altijd al de randjes van wat mogelijk was opzocht: Van abseilend zingen en locatie-muziektheater tot bijzondere samenwerkingen met muzikanten, dansers, kunstenaars, dichters en ontwerpers die ze overal vandaan plukte.
Al tijdens het eerste jaar van die studie ontstonden de cabaretgroep "Meiden van LOS", waarmee ze deelnam aan het Groninger Studenten Cabaret Festival en Amsterdams Kleinkunst festival.

Energiek, muzikaal, knettergek en serieus, dat alles is Femke.

KOMENDE OPTREDENS VAN Femke Vernij

  • 11 dec `21
  • 04 feb `22
  • 05 feb `22
  • 25 feb `22
  • 25 mrt `22