Jelly Fish + BRUNO

Uit: Jelly Fish + Bruno - Nederland

Jelly Fish

Gestart / opgericht door Wade Potts Brown op drums en Jesse Gillis op gitaar in oktober 2011, miste dit toen naamloze en experimentele jamproject de lagere frequenties totdat Glenn Stein met zijn elektrische contrabas meedeed. Dit trio (3Blind Jelly fish) bleef ongeveer anderhalf jaar experimenteren met geluiden varierend van Drum en Bass, Dubstep, Jazz, Indy, Prog Rock en Hip Hop tot het punt waarop ze 8 heel verschillende maar toch energiek nummers hadden en waren klaar om nieuwe muzikanten te werven. Nathaniel 'Rackstarr' Stemmet trad vervolgens toe als rapper en vocale samplist, gevolgd door Jess van der Merwe, op de saxofoon en toetsen.BRUNO

De band is ontstaan rond de eerste CD van Andre de Bruijn oftewel Bruno. Andre schrijft, zowel tekst als muziek. Is de zanger en bassist. Op een dag heeft hij besloten uit de kast te komen met zijn muziek en een band gevormd om zijn songs live te gaan spelen. Hij wilde de live versies van de songs laten beinvloeden door de samenwerking en inspiratie van de band.

KOMENDE OPTREDENS VAN Jelly Fish + BRUNO

Wij hebben geen informatie over komende shows van Jelly Fish + BRUNO. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.