Saint-Léon

Uit: London - Australië

'Een stukje heerlijke groovende atmosferische pop' BBC Radio 6 Music
'Het is moeilijk voor te stellen dat twee mensen aan beide zijden van de wereld evenveel synergie bezitten als Saint-Léon’ Happy Mag
Maak kennis met de band die een album opnam in 7 dagen, meer dan 3 jaar, van tegenovergestelde kanten van de wereld.
Met één lid in Londen en de ander in Sydney, maakten jeugdvrienden Ryan Nicolussi (zang) en Alister Hill (productie) op de een of andere manier nooit samen muziek totdat ze elkaar 10.553 mijlen van elkaar vonden. Ze verenigden zich een keer per jaar voor marathonopnamesessies in het Franse dorp waar ze naar vernoemd zijn. Saint-Léon heeft een album gemaakt dat zich uitstrekt van gitaar- en synthpop-blasts tot de sonische straten van 'Chalk Mark in een regenstorm'-tijdperk Joni Mitchell en The Blue Nile - koppelen tijdloze songwriting met opzwepende breakbeats en elektronische trainingen.
Debuteert met de single 'Where Do You Go' in april (zoals te horen op BBC Radio 6 Music), de Francofiele vrienden brengen een reeks nummers uit in de aanloop naar hun 1e album in 2019. Nu onthullen de neergegooide R 'n' B ballad 'Hold My Love' met een elegische video die een scheef engelachtig figuur volgt in een voedende afgrond, Saint-Léon blijft een unieke visie onthullen die dorpsgeruchten over een geest huilt in de muren van Saint-Léon.

KOMENDE OPTREDENS VAN Saint-Léon

Wij hebben geen informatie over komende shows van Saint-Léon. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.