King Cardinal

Nederland    Genre(s): Rock - rockabilly

De jarenlange ervaring van de drie bandleden is terug te vinden in diverse Rock & Roll bands zoals The Square Cats, Splish-Splash, The Stacy Cats, The Leptops, Ellevis en het Eric Corton Trio.
Zanger en Gitarist Renzo Sanders is een gedreven nijmeegse muzikant die zijn hart totaal verpand heeft aan de Rock & Roll. Met verve heeft hij jarenlang Rockabilly Trio "The Stacy Cats" aangevoerd. Professioneel uitgerust met Gretsch gitaar en Fender Vibro King amps is hij een geduchte verschijning op het podium.
De uit Renkum afkomstige Drummer en Zanger Pieter Bakker toonde zijn skills oa. in The Square Cats en Splish-Splash tezamen met Bassist "Mike". Hierna volgde een keur van bands als Mike Lewis, Road Pizza, Ellevis en de laatste 2 jaar het "Eric Corton Trio". Dit laatste ging gepaard met TV optredens en een voorprogamma tour met het Haagse "Kane" waarmee hij alle grote zalen in popminnend Nederland aandeed.
Michiel "Mike" de Jong (Arnhem) speelde de laatse jaren met Rockabilly trio "The Leptops" en "Ellevis". In "King Cardinal" verzorgt hij met zijn Contrabas de vette bas sound.
Het is een gegeven feit dat King Cardinal niet zomaar een rookie band is, deze combinatie van gelouterde muzikanten met al hun ervaring staat garant voor traditionele Rock & Roll van hoog niveau.

KOMENDE OPTREDENS VAN King Cardinal

Wij hebben geen informatie over komende shows van King Cardinal. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.