Malignity

Nederland

“These guys need a bigger stage” is een quote die zij kregen en daar sluit de vijf koppige crossover-metal band zich bij aan.

In 2004 is de band opgericht in een lokale bar door gitarist Albert Cromwijk en drummer Paul Stijntjes. Tot 2008 hebben ze zich vooral bezig gehouden met experimenteren en bier drinken. In het voorjaar van 2012 is er een officieel studio album opgenomen genaamd ‘The Promise’. Toen het laatste lid, lead gitarist Romain Mersel er in 2012 bij kwam was de band compleet.
De slepende gitaren met new age metalpartijen ondersteund met een doordringende bass lijn van Sjors Bogaart doen de drummer Paul zeggen: “hier kan ik mij helemaal op uitleven”. Frontman Alexander Schuilenburg bekroont de sound met zijn diepe tot rauwe grunts en zorgt voor een goede interactie met het publiek.
Diverse feedback die ze te horen krijgen als band, positieve instelling naar het publiek, leuke interactie, goede props met een goede dosis hyperactiviteit.

Eind zomer 2016 is er een samenwerkings project geweest in de vorm van een festival met regionale metal bands.
Dit had een zeer goede uitkomst ,met als resultaat een verzamelalbum wat eind dit jaar uit komt.

Nu gaat de band streven naar vorming van het album "Black Ghost Horse". Het album zal een betere uiting zijn van de kwaliteiten. Het zal bewijzen dat de band all-in willen gaan en de muziekwereld willen veroveren.

OUDE OPTREDENS VAN Malignity

  • 21 apr `18
  • 10 dec
  • 13 aug `16

KOMENDE OPTREDENS VAN Malignity

Wij hebben geen informatie over komende shows van Malignity. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Malignity