Win kaarten voor Klub Radar

Door Sheryla op 07 mei 2010 - 16:34 Deze wedstrijd is reeds afgelopen.

Klub Radar is een tweemaandelijkse Klub-avond in Tivoli de Helling, die opkomende bands een podium geeft. Op zaterdag 15 mei vindt alweer de 11e editie plaats en kan er van 21:00 tot 04:00 uur een scala aan nieuwe indie-, electro- en dancebands worden ontdekt.

Op het programma voor deze editie staat de jonge IJslandse componist Olafur Arnalds die met zijn epische muziek, aangevuld met strijkers, electronica en piano de avond in zal luiden. Daarna is het de beurt aan de indie rockers van Titus Andronicus . Met het tweede album 'The Monitor' op zak zijn de herrieschoppers uit New Jersey er klaar voor om de Tivoli te doen schudden. Vreugdevolle indie disco a la Art Brut en Infadels zal worden verzorgd door Think About Life. Waarna de rap van Scroobius Pip in combinatie met de aanstekelijke beats van Dan Le Sac de avond voortzetten. Als afsluiting staat het DJ duo Lazer Sword op het programma. Die nog even een mix van electro, hiphop en dubstep zullen serveren.

Zin om op deze editie van Klub Radar aanwezig te zijn? Dan hebben wij goed nieuws! Podiuminfo mag 3x2 kaarten weggeven!

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Klub Radar 11 wilt (en een mailtje sturen). Deze optie vind je aan de rechterkant van de pagina als je met je Agendainfo ingelogd bent.

Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar Klub Radar zou willen) onder vermelding van 'Klub Radar' naar [email protected] en vermeld in het mailtje je volledige naam. Je kunt meedoen tot 12 mei, de winnaars krijgen per e-mail bericht.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



The Dubliners8

THE DUBLINERS NAAR AMSTERDAM EN TILBURGEen van de oudste bands ter wereld, The Dubliners , doet dit najaar...

midlake

MIDLAKE NAAR CAPRERA In samenwerking met het Patronaat presenteert Openluchttheater Caprera te...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.