Extra kaarten beschikbaar voor Anouk in Westerpark

Door Cartman91 op 22 maart 2010 - 10:47 Goed nieuws voor de Anouk fans die geen kaartje wisten te bemachtigen voor de concerten die de populaire zangeres deze zomer geeft in het Westerpark. Er zijn namelijk extra kaarten beschikbaar gekomen.

De concerten die Anouk in het Westerpark geeft zijn op 4 en 10 juli onder de noemer 'Live At Westerpark'. Andere artiesten die komende zomer in het Amsterdamse park optreden zijn Marco Borsato en Faithless.

Tickets voor de concerten van Anouk kosten 46 euro exclusief servicekosten, en de nieuw beschikbaar gekomen kaarten zijn al verkrijgbaar. De aanvang van beide concerten is om 20:00 uur, in beide gevallen is de van de Lowlands en Pop-O-Matic clubavonden bekende DJ St. Paul de supportact van Anouk.

Kijk hier voor alle info over Anouk en haar optredens in het Westerpark


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Recensieplaatje 24

RECENSIES: GORILLAZ, RATM, FREEK, MASSIVE ATTACKIn februari braken we opnieuw het bezoekersrecord binnen de recensies. Daar...

boundinbloodnews2

BOUND IN BLOOD MAAKT SCHEMA AF, HAALT DAARNA DE... Na acht leuke jaren heeft Bound In Blood besloten ermee te gaan stoppen....

REACTIES

Avatar reijntje
ma 22 mrt 2010 14:51

reijntje Het artikel begint met: goed nieuws.....maar vervolgens vind ik nergens het goede nieuws

 0
Avatar Sidus
ma 22 mrt 2010 14:59

Sidus Er staat niet dat het goed nieuws is voor iedereen, maar er staat: "Goed nieuws VOOR de Anoukfans die geen kaartje wisten te bemachtigen". Blijkbaar ben jij geen Anouk-fan die geen kaartje heeft weten te bemachtigen ;)

 0
Avatar renske23
ma 22 mrt 2010 19:18

renske23 ook voor mij als Anouk-fan geen goed nieuws... had graag de 4e gewilt maar aangezien die uitverkocht was na lang wikken en wegen gisteren toch een kaartje voor de 10e gekocht.. vandaag dit nieuws, fijn! waarom gooien ze die kaarten er niet beteen in?? ze weten toch hoeveel mensen ze vorig jaar op dat veld kwijt konden? en ze weten ook wel dat anouk uitverkoopt dus had die kaarten meteen beschikbaar gestelt!

 0
Avatar sabineironmaiden
ma 22 mrt 2010 21:56

sabineironma.. renske23 schreef:
ook voor mij als Anouk-fan geen goed nieuws... had graag de 4e gewilt maar aangezien die uitverkocht was na lang wikken en wegen gisteren toch een kaartje voor de 10e gekocht.. vandaag dit nieuws, fijn! waarom gooien ze die kaarten er niet beteen in?? ze weten toch hoeveel mensen ze vorig jaar op dat veld kwijt konden? en ze weten ook wel dat anouk uitverkoopt dus had die kaarten meteen beschikbaar gestelt!

ahjoh, boeiend, je hebt toch kaarten, dan is het toch goed x'D

 0
Avatar nickert
ma 22 mrt 2010 23:41

nickert 'na veel wikken en wegen'
zal dus niet van ze leien dakje gegaan zijn.

 0
Avatar renske23
di 23 mrt 2010 07:40

renske23 nickert schreef:
'na veel wikken en wegen'
zal dus niet van ze leien dakje gegaan zijn.


daarmee bedoel ik dat ik al iets anders 'belangrijks' had gepland voor die dag, maar dat ik Anouk uiteindelijk toch gaaf genoeg vind om dat voor een concert van haar af te zeggen. vandaar

 0
Avatar BasP
di 23 mrt 2010 09:05

Wrong renske23 schreef:
nickert schreef:
'na veel wikken en wegen'
zal dus niet van ze leien dakje gegaan zijn.


daarmee bedoel ik dat ik al iets anders 'belangrijks' had gepland voor die dag, maar dat ik Anouk uiteindelijk toch gaaf genoeg vind om dat voor een concert van haar af te zeggen. vandaar

Koop dan een kaartje voor de 4e en verkoop je kaartje van de 10e.. zo moeilijk is dat niet.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.