nieuws: Win: Kaarten voor het exclusieve concert van IAMX in Gigant

print
mail to friend
Door Sheryla op 11 maart 2010 - 15:25 1 IAMX is een zijproject van Chris Corner, leadzanger bij Sneaker Pimps. In Nederland is de formatie rond de musicus/songwriter/fashion kameleon Chris Corner nog relatief onbekend, maar in de ons omringende landen zijn ze een grote naam. Liefhebbers van Depeche Mode, Nine Inch Nails of David Bowie zullen zeker de oren spitsen als ze IAMX voor het eerst voorbij horen komen.

In samenwerking met Gigant in Apeldoorn mag Podiuminfo 2x2 kaarten weggeven voor het exclusieve optreden in Gigant op donderdag 18 maart.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar IAMX wilt (en een mailtje sturen). Deze optie vind je aan de rechterkant van de IAMX in Gigant als je met je Agendainfo ingelogd bent. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registrerendoe je in een handomdraai. 

Stuur voor maandag 15 maart de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar IAMX in Gigant zou willen) naar acties@festivalinfo.nl onder vermelding van 'IAMX' en vermeld in het mailtje je volledige naam.
volgend nieuwsbericht
013_news.jpg

WINNEN: 3X2 KAARTEN VOOR RAVAGERavage is de nieuwe tweemaandelijkse electro-avond in 013. De resident dj's...

The Bacon Brothers5
vorig nieuwsbericht

AMERIKAANSE FILMSTER KEVIN BACON NAAR NEDERLAND VOOR... Filmster Kevin Bacon, o.a. bekend van de films Footloose, Hollow Man en...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS