nieuws: Winnen: 3x2 kaarten Set Your Goals Melkweg Amsterdam

print
mail to friend
Door OurLadyPeace op 26 november 2009 - 16:29 1 Op 1 december staat het Amerikaanse Set Your Goals in de Melkweg. De band brengt melodische pop/punk en wordt gedragen door de zangers Matt Wilson en Jordan Brown. Hun tweede album ‘This Will Be the Death of Us’ kwam in juli van dit jaar uit. Opvallend aan de plaat zijn de samenwerkingen met Hayley Williams(Paramore), Vinnie Caruana (I Am the Avalanche) en Chad Gilbert (New Found Glory).

Podiuminfo mag 3x2 kaarten weggeven voor het concert van Set Your Goals in de Melkweg op 1 december!

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Set Your Goals wilt (en een mailtje sturen). Deze optie vind je aan de rechterkant van de Set Your
Goals-pagina
als je met je Agendainfo ingelogd bent. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.

Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar Set Your Goals zou willen) naar acties@festivalinfo.nl onder vermelding van 'Set Your Goals' en vermeld in het mailtje je volledige naam.
volgend nieuwsbericht
The Gossip

GOSSIP GELAST BELGIE AFBeth Ditto, de zangeres van Gossip is ziek en zijn hierdoor helaas...

anciennebelgique
vorig nieuwsbericht

OOK BELGIË KRIJGT BEZOEK VAN BILLY TALENT EN VAMPIRE... Het optreden van 3 november in de Ancienne Belgique in Brussel moesten ze nog...

REACTIES

Avatar Lukas(:
do 26 nov 2009 16:43

Lukas(: Heerlijk(:
Dan wordt mijn geld probleem gelijk op gelost

reactie score 0
report reactie

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS