nieuws: Winnen: 2x2 kaarten Chef'Special in Patronaat + EP Hungry

print
mail to friend
Door OurLadyPeace op 13 november 2009 - 14:43 1 Op 26 november presenteert Chef'Special hun eerste EP 'Hungry' in het Patronaat in Haarlem. Het is een dikke EP geworden met vier tracks. De afgelopen maanden heeft de band hier samen met het producersduo Baskerville in de Studio Flowerhouse hard aan gewerkt. Naast de muziek bevat 'Hungry' als interessante extra's een roadmovie & lyrics. De roadmovie omvat de surftour van de band langs surfspots aan de Franse en Spaanse kust. De hiphop/funkrockers speelden het afgelopen jaar meer dan zestig shows in o.a. Nederland, Frankrijk, Spanje en Italië.

Podiuminfo mag 2x2 kaarten weggeven voor de EP presentatie van Chef'Special in het Patronaat op 26 november! Daarnaast krijgen de winnaars ook nog de EP 'Hungry'!

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Chef'Special wilt (en een mailtje sturen). Deze optie vind je aan de rechterkant van de Chef'Special-pagina als je met je Agendainfo ingelogd bent. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.

Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar Chef'Special zou willen) naar acties@festivalinfo.nl onder vermelding van 'Chef'Special' en vermeld in het mailtje je volledige naam en adresgegevens.
volgend nieuwsbericht
elvispresleynews.jpg3

VERJAARDAG ELVIS PRESLEY IN DE MELKWEGElvis Presley was de allereerste popidool in de wereldgeschiedenis. De...

tankardnews.jpg12
vorig nieuwsbericht

TANKARD NAAR ENSCHEDE, KERKRADE EN GRASPOP De Duitse thrashers van Tankard gaan weer touren en ook Nederland en België...

REACTIES

Avatar Withiance
vr 13 nov 2009 17:43

Withiance Even een schaamteloze reclame ;-)
Chef'Special is 19 november vanaf 20:00 ook live te horen op AlternativeFM op ZFM Zandvoort. Te bereiken via: Zie www.zfmzandvoort.nl!

reactie score 0
report reactie

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS