nieuws: Winnen: 2x2 kaarten George Clinton & Parliament Funkadelic P3 Purmerend

print
mail to friend
Door OurLadyPeace op 03 november 2009 - 12:17 1 Op 13 november staat George Clinton met zijn band Parliament Funkadelic in de P3 in Purmerend. The "Godfather of Funk" bracht (afwisselend met Parliament en Funkadelic) bijna 20 albums uit en zijn muziek is gesampled door o.a. Dr. Dre, Snoop Dog en de Wu Tang Clan. De Amerikaan staat bekend als de grondlegger van de P-funk, een stevig dansbaar en energiek subgenre van funk, met jazzinvloeden, psychedelica en wat glamrock.

Podiuminfo mag 2x2 kaarten weggeven voor het concert van George Clinton & Parliament Funkadelic in de P3 op 13 november!

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar George Clinton wilt (en een mailtje sturen). Deze optie vind je aan de rechterkant van de George Clinton-pagina als je met je Agendainfo ingelogd bent. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.

Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar George Clinton zou willen) naar acties@festivalinfo.nl onder vermelding van 'George Clinton' en vermeld in het mailtje je volledige naam.
volgend nieuwsbericht
snoopdoggnnews.gif9

SNOOP DOGG NAAR TIVOLIOp dinsdag 24 November zal de rapper Snoop Dogg een exclusief concert in...

yes
vorig nieuwsbericht

WINNEN: 3X2 KAARTEN YES WAERDSE TEMPEL HEERHUGOWAARD Op 14 november staat Yes in de Waerdse Tempel in Heerhugowaard. De band werd...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS