Winnen 2x2 kaarten Textures

Door J_anna op 27 mei 2009 - 14:00 De Nederlandse metalband Textures laat voor het eerst echt van zich horen in 2004, wanneer de heren een Essent Award winnen voor meest belovende act. Concerten met bands als The Dillinger Escape Plan, Meshuggah en Machine Head volgen en na het tweede album Drawing Circles verschijnt in 2008 het voorlopige hoogtepunt van de band: hun derde album Silhouettes, volledig door de band zelf opgenomen en geproduceerd. Muzikaal heeft Textures wel wat weg van Meshuggah - de band blinkt uit in strakke metal met progressive- en technical-invloeden.

Podiuminfo mag 2x2 kaarten weggeven voor Textures op vrijdag 29 mei in de Patronaat in Haarlem en 2x2 kaarten voor zaterdag 30 mei in de Tivoli in Utrecht.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Textures wilt (en een mailtje sturen). Deze optie vind je aan de rechterkant van de Textures-pagina als je met je Agendainfo ingelogd bent.

Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar Textures zou willen) naar [email protected] onder vermelding van 'Textures' en vermeld in het mailtje je volledige naam en of je naar de Patronaat of naar de Tivoli zou willen. Je kunt meedoen tot 28 mei winnaars krijgen per email bericht.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Cold War Kids5

COLD WAR KIDS NAAR DE WATTDe Californische band Cold War Kids speelt op donderdag 23 juli in de...

Franz Ferdinand10

FRANZ FERDINAND EN TORI AMOS NAAR DE LOTTO ARENA Franz Ferdinand staat dit jaar op meerder festivals waaronder, Pinkpop,...

REACTIES

Avatar hansjuvefan
wo 27 mei 2009 17:29

hansjuvefan Textures mag wel nog eens richting België komen :p

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.