Winnen 3x2 kaarten These arms are snakes en Russian circles

Door J_anna op 03 oktober 2008 - 10:32 These Arms Are Snakes opgericht in 2003 door ex-leden van onder andere de Art Thrashers Botch en Kill Sadie. De These Arms Are Snakes staat voor turbulente postpunk en tijdens de live shows wordt je overspoeld met de energie van de vier mannen. Zelf beschrijven zij zich als “Vier mannen met een chronische donkere wolk boven hun hoofd; bitter, geïrriteerd en verveeld.” Op dinsdag 14 oktober staan ze samen met Russian Circles in de Waterfront.

Podiuminfo mag 3x2 kaarten + cd van beide bands weggeven voor These arms are snakes en Russian circles in Waterfront in Rotterdam.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar These arms are snakes en Russian circles wilt (en een mailtje sturen). Deze optie vind je aan de rechterkant van These arms are snakes-pagina als je met je Agendainfo ingelogd bent. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.

Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar These arms are snakes en Russian circles zou willen) naar [email protected] onder vermelding van 'These arms are snakes' en vermeld in het mailtje je volledige naam en adres.

Je kunt meedoen tot 10 oktober de winnaars krijgen per email bericht.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Isobel Campbell & Mark Lanegan2

ISOBEL CAMPBELL & MARK LANEGAN NAAR BREDAOp 23 november komen Isobel Campbell (Belle & Sebastian) en Mark Lanegan...

Textures_vdweek.jpg4

TEXTURES NAJAARS TOUR DOOR NEDERLAND Na een geslaagd festivalseizoen in binnen- en buitenland trekt Textures...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.