Winnen: 2x2 kaarten voor Di-rect in de Effenaar

Door MGSlot op 04 december 2012 - 13:44 Met de nieuwe bandleden in de gelederen draait het voor Di-rect maar om één ding, LIVE spelen! Sinds de release van het album is Di-rect diverse festivals te gast geweest, Paaspop, De Haagse Koninginnenach, Dauwpop, Royal Beach, Indian Summer de TT in Assen en vele anderen. Duizenden mensen konden op de festivals al kennis maken met het vernieuwde DI-RECT. De festival shows kenmerken zich door een uitbarsting van energie, voor de band smaakt iedere show naar meer. Dus gaat de Haagse band nu langs de zalen. Effenaar wordt op 13 december aangedaan.

Podiuminfo mag 2x2 kaarten weggeven voor de show van Di-rect op 13 december in de Effenaar.

Wil jij kans maken op deze kaarten? Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Di-rect in de Effenaar wil gaan. Dat doe je aan de rechterkant .
Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! [url2=https://www.podiuminfo.nl/register.php] Registreren doe je in een handomdraai.
Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'Di-rect in de Effenaar'.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



kerstmannewss.jpg2

MEVROUW TAMARA, AESTRID E.A. TIJDENS KERSTMARKT IN... Mevrouw Tamara, Aestrid, Mr. Love and the Stallions, Le Titre, Laura Arkana,...

modestepnieuws

MODESTEP IN FEBRUARI NAAR AMSTERDAM Modestep staat op donderdag 21 februari in de Amsterdamse Melkweg met hun...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.