nieuws: Simplon start SimplON/OFF actie

print
mail to friend
Door MGSlot op 11 oktober 2012 - 12:36 1 Poppodium Simplon in Groningen dreigt jaarlijks 75.000 euro gekort te worden op de gemeentelijke subsidie voor de periode 2013-2016. De aanleiding voor deze maatregel is een negatief advies van de Kunstraad. Opmerkelijk vindt Simplon, omdat het een oplopende bezoekersaantal heeft en daarom willen ze doormiddel van de SimplON/OFF actie dit aanvechten.

Op donderdag 1 november zal de gemeenteraad van Groningen beslissen of ze het advies van de Kunstraad overnemen of tegen zullen stemmen. Daarom hoopt Simplon met een grote opkomst tijdens de hoorzitting te kunnen verschijnen. Daarnaast willen ze een korte film presenteren waarin artiesten, publiek en andere partijen het belang van Simplon voor de stad Groningen en voor lokaal talent benadrukken.

Simplon gaat als er gekort wordt "veiliger" programmeren, omdat ze geen risico's willen lopen en zullen minder ruimte gaan bieden voor jong talent.
volgend nieuwsbericht
andyburrows13

ANDY BURROWS SUPPORTACT VOOR AMY MACDONALD EN MUSEOp donderdag 29 november speelt Andy Burrows in het voorprogramma van Amy...

Darkshaftnieuws
vorig nieuwsbericht

DARKSHAFT MET DEAD NEANDERTHALS EN MASTER OF APES IN... Woensdag 28 november komen Darkshaft, Dead Neanderthals en Master of Apes...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.