Winnen: 2x2 kaarten The Toy Dolls in Metropool of Tivoli

Door MGSlot op 27 september 2012 - 13:41 Punkband The Toy Dolls zijn ruim 30 jaar over de hele wereld te vinden en weten er overal een feest van te maken. Want de energieke podiumperformance van de band werkt uitermate aanstekelijk op zijn toehoorders. Het resultaat is een avond vol pret, ongein en natuurlijk een stevig potje pretpunk. Nu in Tivoli en in Metropool.

Podiuminfo mag 2x2 kaarten weggeven voor het concert van The Toy Dolls in Tivoli op 5 oktober 2012 en 2x2 kaarten voor het concert in Metropool op 7 oktober 2012! De supportact van de avond in Metropool is The Road Home en in Tivoli, Circle J.

Wil jij kans maken op deze kaarten? Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar The Toy Dolls in Metropool of in Tivoli wil gaan. Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina voor Metropool. Of van deze pagina voor Tivoli

Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'The Toy Dolls in (podium naar keuze)'.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



eibergen

OPENLUCHTTHEATER EIBERGEN DRAAIT BESTE JAAR UIT...Het openluchttheater heeft het beste jaar uit zijn geschiedenis gedraaid. Op...

noordbrabantnws

BRABANTSE COVERBANDS SAMEN DOOR BRABANT Het rondreizende Hete Bliksem biedt Brabantse coverbands de kans zich te...

REACTIES

Avatar Pietsie
do 27 sep 2012 14:54

Pietsie Tivoli-gig is 5 oktober :)

 0
Avatar MGSlot
do 27 sep 2012 14:58

MGSlot Dank u, Pietsie.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.