Winnen: 2x2 kaarten 5th High and Rising in Willemeen

Door MGSlot op 20 september 2012 - 15:34 Willemeen & Crawl Back Presenteren MOSHCAFE met hardcoreband 5ft High and Rising. Beïnvloed door meerdere hardcore richtingen, harde gitaren afgewisseld met violen en synthesizers. Variaties tussen geschreeuw en zang, 5ft High and Rising levert sfeervolle, agressieve en niet te vergeten emotionele muziek.

Podiuminfo mag 2x2 kaarten weggeven voor het concert van 5ft High and Rising in Willemeen op 12 oktober 2012! De supportacts zijn Watch Out Stampede en This is History.

Wil jij kans maken op deze kaarten? Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar 5ft High and Rising in de Willemeen wil gaan. Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp '5th High and Rising Willemeen in Arnhem'.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Afrika

OPTREDENS MORY KANTE AFGELASTDe optredens die de Afrikaanse legende Mory Kante volgende week in...

dio1

DIO IN HOORN AFGELAST WEGENS TEGENVALLENDE KAARTVERKOOP Het concert dat de rappers Dio en Engel zaterdagavond zouden geven in...

REACTIES

geen avatar
ma 24 sep 2012 11:38

Misplaced zou leuk zijn geweest, maar wat een kut kroeg is Willemeen... Laatst met een groepje heen geweest, allemaal 8 euro betaald voor kut-muziek, en dan na een half uurtje met z'n allen eruit gesmeten omdat eentje helaas een sigaret op stak!
Ik zou de bands graag zien, maar zelfs met gratis kaartjes zal ik niet meer naar de Willemeen gaan!

 -1
geen avatar
za 13 okt 2012 10:20

MikeKruistum lijkt mij dat je zelf al weet voor welke muziek je kiest als je er heen gaat. en zo te horen hebben de deurmannen goed werk gedaan gewoon aan de regels houden en dan is het daar hartstikke gezellig

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.