nieuws: Festivalinfo zoekt nieuwe cd-recensenten

print
mail to friend
Door rwmdezwart op 17 september 2012 - 14:33 1 Nog steeds puilt de postbus van onze recensieafdeling geregeld uit. Het is voor ons een enorme uitdaging om al die albums steeds weer te voorzien van een recensie. We komen een heel eind, maar de wereld van de albumreleases draait door. Daarom zijn we per oktober op zoek naar nieuwe, enthousiaste recensenten die ons team komen versterken.

Ben jij die muziekkenner op het gebied van rock, pop, jazz, wereldmuziek, dance, hiphop, metal of juist allround en kun je dit ook goed vertalen naar het papier, dan zijn we op zoek naar jou!

Wat moet je doen:
Stuur voor 10 oktober een proefrecensie van +/-350 woorden, in de stijl van Festivalinfo, met daarbij een begeleidende mail naar recensies@festivalinfo.nl. Geef in de mail naast je persoonlijke informatie aan in welke genres je thuis bent en waarom je voor Festivalinfo zou willen schrijven. De proefrecensie zal worden beoordeeld door onze redactie en begin oktober hoor je of je ons team kan komen versterken.

Tot slot een kleine tip. Mocht je bang zijn niet voldoende ervaring te hebben, pak je kans en neem de tijd. Haastige spoed is zelden goed.
volgend nieuwsbericht
chrisbrownnewss.jpg9

CHRIS BROWN NAAR ZIGGO DOMEOp donderdag 6 december 2012 staat de Amerikaanse zanger Chris Brown in de...

BlackAtlanticnieuws
vorig nieuwsbericht

WINNEN: 2X2 KAARTEN THE BLACK ATLANTIC IN WINSTON... Folkband The Black Atlantic speelt regelmatig in Amsterdam, denk aan...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.